Νέα επίθεση των Anonymous σε CIA και Interpol

«Χακάρουμε τον κόσμο για να σώσουμε τον πλανήτη» ήταν το μήνυμα των Anonymous, ελάχιστα λεπτά μετά την επίθεση στις ιστοσελίδες της CIA και της Interpol.

Η επίθεση είχε το κωδικό όνομα «Tango Down», φράση που χρησιμοποιεί ο αμερικανικός στρατός για την εξολόθρευση εχθρών.

Την πραγματοποίηση της κυβερνοεπίθεσης είχε αναλάβει του τουρκικό παρακλάδι της διεθνούς οργάνωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα «Χουριέτ».

Επίσης, οι Τούρκοι Anonymous προειδοποίησαν ότι σχεδιάζουν νέες επιθέσεις σε τουρκικές ιστοσελίδες. Πρόσφατα, είχαν ρίξει την ιστοσελίδα του τουρκικού υπουργείου Υγείας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δηλητηρίαση εκατοντάδων μαθητών, μετά από κατανάλωση χαλασμένου γάλακτος που μοιράστηκε δωρεάν στα σχολεία

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!