«Ο Batman είναι πολύ, πολύ γκέι» δηλώνει ο συγγραφέας του

«Πολύ γκέι» χαρακτήρισε τον Batman ο συγγραφέας της DC Comics Γκραντ Μόρισον.

Σε συνέντευξή του στο Playboy, ο Μόρισον δηλώνει ότι ο διάσημος υπερήρωας έχει «αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά», ενώ είναι «εντελώς γκέι».

«Είναι πολύ πλουτώνιος. Το λέω με την έννοια ότι είναι πλούσιος, αλλά και με την έννοια ότι η σεξουαλικότητά του είναι αποκλίνουσα. Δεν χρησιμοποιώ το γκέι με την υποτιμητική έννοια, αλλά ο Batman είναι πολύ, πολύ γκέι», υποστήριξε.

Παρότι, όπως είπε, προοριζόταν να είναι ετεροφυλόφιλος, η βάση του χαρακτήρα είναι «εντελώς γκέι». Σύμφωνα με τον Μόρισον, ακριβώς αυτό είναι που αρέσει στον κόσμο. «Όλες αυτές οι γυναίκες που τον θέλουν και φοράνε όλα τα σέξι ρούχα και πηδάνε από ταράτσα σε ταράτσα για να τον κάνουν δικό τους. Δεν τον νοιάζει όμως, τον ενδιαφέρει περισσότερο να περνάει χρόνο με τον γέρο και το παιδί» εξήγησε.

Ο Μόρισον ασχολείται με τα κόμικς του Batman από το 2006. Μεταξύ άλλων έχει γράψει τα «Batman R.I.P» «Batman and Robin» «Batman and Son».

Τον επόμενο μήνα, θα κυκλοφορήσει το έργο του «Batman Incorporated»

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!