Ανησυχία για χημικό ατύχημα στη Μόσχα

Τεράστια ανησυχία έχει προκαλέσει στους κατοίκους της Μόσχας  ένα πυκνό πράσινο σύννεφο που βρίσκεται  πάνω από την πόλη  εδώ και λίγη ώρα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία μέσω Twitter, τα τελευταία λεπτά επικρατεί πανικός στην πόλη.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν στο συγκεκριμένο ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ότι στους περισσότερους δρόμους επικρατεί κυκλοφοριακή συμφόρηση, υπάρχουν πολλά ασθενοφόρα, ενώ  εκατοντάδες κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους.

Κάποιοι σπεύδουν να καθησυχάσουν τους πολίτες  αποδίδοντας  το πράσινο αυτό  σύννεφο στην ύπαρξη μεγάλης ποσότητας γύρης στον αέρα  και όχι  σε ατύχημα σε χημικό εργοστάσιο.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!