Τουρκία: Μας φάγανε τις …τσιπούρες και τα …λαβράκια!

H τουρκική εφημερίδα Βugun στην πρώτη σελίδα και με τον τίτλο Ψάρια από την Τουρκία στην Ευρώπη, υποστηρίζει ότι με την κατάργηση της κρατικής υποστήριξης στους αλιείς στην Ελλάδα, την αγορά ψαριών της Ευρώπης την πήρε στα χέρια της η Τουρκία και διπλασιάστηκαν οι πωλήσεις σε τσιπούρες και λαβράκια.

Στο ίδιο θέμα αναφέρεται η Hurriyet τονίζοντας ότι τερματίστηκε η κρατική υποστήριξη στους αλιείς στην Ελλάδα και η αγορά αυτή πέρασε στην Τουρκία, ενώ αυξήθηκαν κατά 43% οι εξαγωγές της Τουρκίας, πέρασε στα χέρια της το 25% της Ευρωπαϊκής αγοράς .

Εξάλλου η Cumhuriyet με τον τίτλο « Οι Ελληνες πολίτες ξεκίνησαν δίκη εναντίον της κυβέρνησης» γράφει ότι ομάδα πολιτών στην Ελλάδα, αποτάθηκε στο Διεθνές Δικαστήριο με την αιτιολογία ότι το «πρόγραμμα σύσφιξης ζώνης» αποτελεί ανθρωπιστικό αδίκημα.

prionokordela.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!