Κάποτε έκραζαν την Ελλάδα και τώρα βρίσκονται σε χειρότερη θεση.

Mια «οσμή υποκρισίας αναδίδει ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών για τους Έλληνες», σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.
 
Το πρακτορείο σχολιάζει καυστικότατα την κατάρρευση του κυβερνητικού συνασπισμού στην Ολλανδία εξαιτίας της αποτυχίας της να συμφωνήσει σε περικοπές στον προϋπολογισμό, οι οποίες ήταν πιο ήπιες από τις αντίστοιχες ελληνικές. «Τα σχόλια που έχει κάνει ο De Jager στο παρελθόν, ήταν τόσο προκλητικά που έφτασαν να εξοργίσουν ακόμα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, ο οποίος απάντησε λέγοντας "ποιοι είναι οι Ολλανδοί'";» σχολιάζει το δημοσίευμα το Reuters.

Συνεχίζει μάλιστα αναφέροντας ότι «ο κοντός και παχουλός Ολλανδός, που δείχνει νεότερος από την ηλικία του», ποτέ δεν δίστασε να δηλώσει ότι, οι ευρωπαϊκές χώρες που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει να δεχτούν μεγαλύτερη εποπτεία.

«Σήμερα οι όροι έχουν αντιστραφεί» και ενώ η Ελλάδα απολαμβάνει μια -έστω και προσωρινή περίοδο- σχετικής ηρεμίας, η Ολλανδία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης αβεβαιότητας.

«Αρκετοί Έλληνες αισθάνονται ότι, κριτικές σαν αυτές του De Jager είναι αρκετά επώδυνες και τονίζουν ότι, δεν ενδιαφέρονται για όσα περνάει αυτή την στιγμή η Ολλανδία» σχολιάζει το δημοσίευμα.

www.trelokouneli.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!