Η καθηγήτρια τους ήταν τελικά... πορνοστάρ!

Το θέμα ανακάλυψαν οι μαθητές της που βρήκαν βιντεάκια της στο ίντερνετ ως...πορνοστάρ!

Καθηγήτρια σε γυμνάσιο της Καλιφόρνια απολύθηκε όταν αποκαλύφθηκε πως είχε κάνει καριέρα ως πορνοστάρ! Οι αρμόδιες Αρχές της Περιφέρειας ομόφωνα αποφάσισαν την απόλυση της καθηγήτριας στην έβδομη και την όγδοη τάξη του γυμνασίου μέσης εκπαίδευσης. Η γυναίκα εδώ κι έναν μήνα βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, καθώς οι μαθητές της ήταν εκείνοι που αποκάλυψαν την υπόθεση.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ, τα παιδιά ανακάλυψαν βίντεο πορνό όπου πρωταγωνιστούσε η καθηγήτριά τους! Ανέφεραν το γεγονός στη διεύθυνση και οι αρμόδιοι προσπάθησαν να βρουν το βίντεο. Μία ομάδα καθηγητών ανακάλυψε όλο το αμαρτωλό παρελθόν της γυναίκας, η οποία πριν προσληφθεί στο γυμνάσιο το 2009, είχε εμφανιστεί σε ποικίλες πορνοταινίες, υπό το ψευδώνυμο Tiffany Six.

Οι αρμόδιοι δεν σχολίασαν την παρελθούσα ενασχόληση της καθηγήτριας, απλώς είπαν πως θα υπήρχε διαταραχή αν επέστρεφε στην αίθουσα διδασκαλίας ενώ οι μαθητές της είχαν δει τα επίμαχα βίντεο. Η καθηγήτρια έχει 30 ημέρες να εφεσιβάλει την απόφαση.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!