Έκανε 259 «κυβερνοεπιθέσεις» ..γιατί βαριόταν!

Στην σύλληψη ενός 15χρονου προχώρησε η Αυστριακή Αστυνομία με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και παραποίησε 259 site.
 
Ο 15χρονος hacker εντόπιζε κενά ασφαλείας σε ιστοσελίδες με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού και στη συνέχεια τα χρησιμοποιούσε για να μπορέσει να αποκτήσει πρόσβαση σε αυτές με σκοπό να κλέψει ευαίσθητες πληροφορίες ή για να δημοσιεύσει δικά του μηνύματα. Επειδή όμως ο νεαρός έκανε πολλές επιθέσεις σε μικρό χρονικό διάστημα, η Αυστριακή αστυνομία άρχισε να τον παρακολουθεί και όταν το λογισμικό που χρησιμοποιούσε για να κρύβει την IP του δεν λειτούργησε σωστά, κατάφερε να τον εντοπίσει.

Μετά την σύλληψη του ο 15χρονος παραδέχτηκε τις επιθέσεις και όταν τον ρώτησαν γιατί τις έκανε απάντησε, ότι βαριόταν και δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει.

www.trelokouneli.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!