Πουλούσαν την Ελλάδα στο e-bay για 1525$! - Τελικά έπιασε 77.000$!

Κάποιοι, σαφώς με καυστική διάθεση για όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα, το παράκαναν και έβγαλαν σε διεθνές πλειστηριασμό την Ελλάδα στο e-bay, όπου μάλιστα κατάφερε να πιάσει εύκολα ένα ποσό περίπου 50 φορές επάνω από το ποσό της εκκίνησης! 

Όχι δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο – η Πρωταπριλιά πέρασε (όχι απαραίτητα για τα "μεγάλα κανάλια" και τα "παραδοσιακά" ΜΜΕ) - αλλά για πραγματικό πλειστηριασμό στο e-bay, ο οποίος κράτησε για λίγες ώρες πριν το site αγοραπωλησιών κατεβάσει εσπευσμένα τη συγκεκριμένη ανάρτηση.

Η ζημιά όμως είχε γίνει και η Ελλάδα για αρκετές ώρες επωλείτο σε διεθνή πλειστηριασμό!

Ο πωλητής στο εισαγωγικό σημείωμά του για την πώληση της Ελλάδας  αναφέρει προωθώντας το «προϊόν» του:

«Προσφέρω τη χώρα μου για πώληση. Ότι έχει μείνει από αυτή τουλάχιστο. Είναι ελαφρά μεταχειρισμένη, οι μισθοί είναι χαμηλοί, οι συντάξεις χαμηλές, οι προσδοκίες χαμηλές. Αρκετές όμως ηλιόλουστες ημέρες προς το παρών και προσφέρονται δωρεάν.

Πολλοί φυσικοί πόροι, ορυκτά οι οποίοι είναι ανεκμετάλλευτοι. Η γραφειοκρατία είναι στα καλύτερά της. Δωροδοκίες για να δουλέψει το σύστημα. Πάνω από 20 χρόνια εμπειρία.

Προσφέρονται ακόμη, υπακοή στο ΔΝΤ, στους τραπεζίτες και στην Τρόικα εγγυημένα, χωρίς να γίνονται ερωτήσεις.

Ο αγοραστής θα λάβει δωρεάν 300 πολιτικούς άρτια εκπαιδευμένους στο Πανεπιστήμιο των Τεχνών των Σκανδάλων, όπως επίσης και δωρεάν κρατικά ομόλογα του ελληνικού δημοσίου με υπερβολικά μεγάλη αξία στις διεθνείς αγορές: Ως κομφετί.

Παράσχω επίσης και το καλύτερο δυνατό πιστοποιητικό που θα μπορείτε να φανταστείτε, ακόμη και κάθε πιστοποιητικό που μπορείτε να ζητήσετε εσείς.

ΥΓ

Μη χαλάμε και τις καρδιές μας".

Μάλιστα στο υπόμνημα της πώλησης αναφέρεται ότι μετά το τέλος της δημοπρασίας θα υπάρξει και δωρεάν παράδοση κατ΄ οίκον χωρίς επιβάρυνση του αγοραστή.

"I'm offering my country for sale. What is left of it anyway. Slightly used, low wages, low pensions,  low expectations. Lots of sunshine though, free at the moment.

Many natural resources, minerals etc that are still untouched. Bureaucracy at its best. Great bribe-to-do system, over 20 years of experience.

Obedience at the IMF, bankers and the Troika is guaranteed, no questions asked.

The buyer will get for free 300 politicians, highly trained at the University of  Fine Arts of Scandals. And free Greek Bonds with extremely high international market value. For confetti.

I will provide the best possible certificate that you will ever imagine, maybe even a custom one that you'll ask.

P.s.
No hard feelings."

Ως τιμή εκκίνησης ο πωλητής είχε θέσει την τιμή των 1525 $ και μάλιστα οι προσφορές είχαν φτάσει στο ύψος των 77.000$ πριν το e-bay κατεβάσει το συγκεκριμένο  πωλητήριο.

Εδώ που τα λέμε, καλύτερο το χιούμορ, έστω και παρατραβηγμένο, παρά η αυτοκτονία. Δεν θα πεθάνουμε και γι'αυτούς. Εμείς θα τους "πεθάνουμε" στις εκλογές.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!