Θέλουν να «κρύψουν» το Sudoku του Σόιμπλε

Να... εξαφανίσει τις φωτογραφίες του Σόιμπλε με το Sudoku επιχειρεί η γερμανική Βουλή. Ειρωνικά σχόλια από Γερμανούς βουλευτές
 
Την απόσυρση των φωτογραφιών που απεικονίζουν τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να παίζει Sudoku την ώρα της ψηφοφορίας για την ελληνική βοήθεια, ζητά το γραφείο της Γερμανικής Βουλής.

Οι φωτογραφίες ανήκουν στον φωτογράφο του Γερμανικού καναλιού ARD και για πρώτη φορά προβλήθηκαν στην εκπομπή Tagesschau.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας Bild.de ακολούθησε τηλεφώνημα από το γραφείο του Προέδρου της Γερμανικής Βουλής  στο κανάλι κατά το οποίο ειπώθηκε ότι "η μη εξουσιοδοτημένη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων ή εγγράφων κατά τρόπο που αυτά να είναι αναγνώσιμα, απαγορεύεται".

Έτσι το Γερμανικό κανάλι ARD συμφώνησε να μην ξαναδείξει τις συγκεκριμένες εικόνες ενώ λίγο αργότερα τις "κατέβασε" και από την ηλεκτρονική του σελίδα.

Το δικαίωμα του υπουργού

Στη συνέχεια η Bild.de επεδίωξε να μιλήσει στον κ. Σόιμπλε για το συγκεκριμένο περιστατικό ωστόσο εκείνος αρνήθηκε.

Ωστόσο η απάντηση του υπουργείου ήταν ότι ακόμα και ο υπουργός δικαιούται ένα διάλειμμα από τη δουλειά!

Ο Πρόεδρος της Βουλής Norbert Lammert δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός απαντώντας "κανένα σχόλιο" σε σχετική ερώτηση.

Ο υπεύθυνος Οικονομικών υποθέσεων των Φιλελευθέρων (FDP) Frank Schäffler, δήλωσε ότι "δεν είναι κακό το να επιδίδεται κάποιος σε σπαζοκεφαλιές, το θέμα είναι η καταλληλότητα της στιγμής" ενώ ο επικεφαλής της παράταξης των Αριστερών (Die Linke) Gregor Gysi σχολιάζει ειρωνικά "Θεωρώ ότι ως υπουργός Οικονομικών θα πρέπει να εξασκείται στις αριθμητικές πράξεις.Ελπίζω σε θετικά αποτελέσματα".

{dmotion}xp3tu2{/dmotion}

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!