Ροζ διαμάντι ανακάλυψε η Αυστραλία!

Αναμένεται να πουληθεί μέσα στη χρονιά

Ένα ροζ διαμάντι 12,76 καρατίων ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε η μεταλλευτική εταιρεία Ρίο Τίντο, στην περιοχή Ιστ Κίμπερλι της δυτικής Αυστραλίας.

Το σπάνιο διαμάντι, που ανακαλύφθηκε στο αδαμαντωρυχείο Αρτζάιλ της εταιρείας, εκτιμάται ότι κοστίζει μια περιουσία και η ανακάλυψή του χαρακτηρίστηκε «πρωτοφανής» από τον εκπρόσωπο της εταιρείας.

Το διαμάντι που ονομάστηκε Argyle Pink Jubilee, θα κοπεί και θα γυαλιστεί στο Περθ, μια διαδικασία που θα διαρκέσει δέκα μέρες και στην συνέχεια θα δοθεί σε ειδικούς για να το εξετάσουν.

Το διαμάντι αναμένεται να πουληθεί μέσα στην χρονιά αφού πρώτα παρουσιαστεί σε ολόκληρο τον κόσμο, από τη Νέα Υόρκη έως το Χονγκ Κονγκ.

- http://www.newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!