ΗΠΑ: Προειδοποιούν την Ευρώπη για την Ελλάδα

Πρώην ανώτερα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, με θητεία προ τετραετίας, όταν κατέρρευσε η τράπεζα Lehman Brothers, προειδοποιούν τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις να μη σπρώξουν πολύ μακριά την Ελλάδα με τους όρους για το νέο πακέτο βοήθειας.

«Μπορεί να είναι πολιτικά πολύ ικανοποιητικό να είσαι σκληρός, αλλά εάν μία ανεξέλεγκτη χρεοκοπία πρόκειται να οδηγήσει σε ένα ντόμινο στην Ευρωζώνη, αυτό μπορεί να είναι πολύ καταστροφικό για όλη την Ευρώπη και την παγκόσμια οικονομία», δήλωσε στο πρακτορείο Bloomberg ο κ. Νηλ Κάσκαρι, ο οποίος ήταν το 2008 βοηθός του τότε Αμερικανού υπουργού Οικονομικών Χένρι Πόλσον και σήμερα είναι επικεφαλής του τμήματος για τις διεθνείς αγορές μετοχών του επενδυτικού ταμείου Pacific Investment Management (Pimco).

«Αυτό που κάνουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι πολύ επικίνδυνο», δήλωσε, επίσης, ο κ. Φίλιπ Σουάτζελ, πρώην επικεφαλής οικονομολόγος στο υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, ο οποίος σήμερα διδάσκει στο πανεπιστήμιο του Μέριλαντ.

pathfinder.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!