«Οι Έλληνες παρακαλάνε για τουρκική υπηκοότητα»

«Όνειρο 120.000 Ελλήνων είναι να πάρουν τουρκική υπηκοότητα».Αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ο Εκρέμ Ερντέμ, αντιπρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ της Τουρκίας κάτι που αποδεικνύεται με μία απλή επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα του Τούρκου βουλευτή.

Μάλιστα, ο Ερντέμ σε ομιλία του θέλοντας να επιχειρηματολογήσει για το συγκεκριμένο ισχυρισμό του , τόνισε ότι οι τουρκικές επιτυχίες στην οικονομία και η καλπάζουσα ανάπτυξη του «τουρκικού θαύματος» σε τομείς όπως της υγείας, της διπλωματίας της οικονομίας και εν γένει της κοινωνικής πολιτικής, «έχουν μετατρέψει τη χώρα σε παγκόσμιο πρότυπο».

«Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εδώ, στην Κωνσταντινούπολη, και έφυγαν. Τώρα επιθυμούν να γυρίσουν πίσω και αυτό επειδή είναι το ΑΚΡ στην εξουσία. Διότι εδώ όλοι οι πολίτες είναι ίσοι», ισχυρίστηκε ο κ. Ερντέμ , αντιπαραβάλλοντας τις οικονομικοπολιτικές εξελίξεις της Ελλάδας με την πολιτική που ακολουθεί το τουρκικό κυβερνών κόμμα.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!