Με extreme βίντεο της κόρης του εκβίαζε ο Ρ.Τ.Ερντογάν τον A/ΓΕΕΘΑ!

Προ ενός τεράστιου κυβερνητικού σκανδάλου εκβιασμού του πρώην αρχηγού του τουρκικού ΓΕΕΘΑ στρατηγού Μπουγιούκανιτ βρίσκεται η τουρκική πολιτική σκηνή, με τον Ρ.Τ.Ερντογάν να χαρακτηρίζεται από τους Αμερικανούς της πρεσβείας της Άγκυρας σε απόρρητο τηλεγράφημα που διέρρευσε μέσω της ιστοσελίδας Wikileaks, ως ανήθικος εκβιαστής με αφορμή την χρησιμοποίηση τής, ας πούμε, "extreme" ερωτικής ζωής της κόρης του στρατηγού (δεύτερη στην φωτό πριν κουρέψει κοντό το μαλλί της) για να τον πείσει να στηρίξει την εκλογή στην προεδρία του Α.Γκιουλ!

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι για να αποσπάσει την στήριξη των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων στην εκλογή του Γκιουλ στην προεδρία, μία εξέλιξη στην οποία αντιδρούσαν σφοδρά οι στρατιωτικοί, παρουσίασε στον Μπουγιούκανιτ ένα βίντεο με την κόρη του σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με άνδρες και γυναίκες!

Το περιεχόμενο της συνάντησης Ερντογάν-Μπουγιούκανιτ αναφέρεται σε κρυπτογραφημένο τηλεγράφημα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα προς το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, το οποίο εστάλη το 2008 και αναφέρεται σε μία επίσκεψη ανωτέρων αξιωματούχων των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας στον Αμερικανό πρέσβη, όπου μάλιστα παρουσιάστηκε και το σχετικό βίντεο με την κόρη του Μπουγιούκνιτ να κάνει έρωτα με άνδρες, γυναίκες και διάφορα "ερωτικά βοηθήματα"!

Οι σκηνές αυτές καταγράφηκαν από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και δόθηκαν στον Ρ.Τ.Ερντογάν για να τις χρησιμοποιήσει "κατάλληλα" στην τουρκική πολιτική ζωή που μοιάζει περισσότερο με "τούρκικη τουαλέτα" παρά με πολιτικό στίβο πολιτισμένου κράτους.

Ένα χρόνο νωρίτερα, στις 27 Απριλίου 2007, ο Ερντογάν αποφάσιζε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Α. Γκιούλ για την προεδρία της Δημοκρατίας. Ο στρατός τότε δια του Μπουγιούκανιτ, είχε αποστείλει τελεσίγραφο και προειδοποιούσε πως θα αντιδράσει.

Στις 4 Μαΐου 2007, δηλαδή οκτώ ημέρες μετά, ο Ερντογάν κάλεσε αιφνιδίως τον Μπουγιούκανιτ στο πρωθυπουργικό γραφείο στην περιοχή του Ντολμά Μπαξέ. Η συνάντηση κράτησε 1 ώρα και 30 λεπτά και σε αυτήν προβλήθηκαν τα όργια της κόρης του Μπουγιούκανιτ. Κατά την έξοδο των δύο ανδρών ο Ερντογάν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «το περιεχόμενο της συνομιλίας θα το πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο και δεν πρόκειται να πει τίποτε». Λίγες ημέρες αργότερα ανακοινώθηκε η επίσημη υποψηφιότητα του Α. Γκιουλ για την προεδρία και όλα κύλησαν ομαλά.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!