Γερμανία: Θετική μεταστροφή του κλίματος για την Ελλάδα

Μεταστροφή του κλίματος υπέρ της Ελλάδας στη γερμανική κοινή γνώμη φανερώνει μια νέα δημοσκόπηση, που δημοσιεύει ο γερμανικός κρατικός τηλεοπτικός σταθμός ARD.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το ποσοστό των ερωτηθέντων που πιστεύει ότι η ευρωζώνη πρέπει να πάψει να επιδιώκει τη σταθεροποίηση του ευρώ, βοηθώντας την Ελλάδα, έχει πέσει στο 46% από το 53% που βρισκόταν τον Οκτώβριο.

Το ίδιο διάστημα οι υπέρμαχοι της στήριξης της Ελλάδας αυξήθηκαν από το 42% στο 46%.

Η τάση αυτή αποτυπώνεται και στα ποσοστά στήριξης της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ. Όσο επιδεινώνεται η κρίση, απειλώντας και την ευημερία της Γερμανίας, όλο και περισσότεροι Γερμανοί πείθονται από τη Γερμανίδα καγκελάριο που στηρίζει την Ελλάδα υπό τον όρο ότι θα εφαρμόσει τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Σύμφωνα με άλλη δημοσκόπηση, εάν διεξάγονταν εκλογές την Κυριακή, το 36% των ψηφοφόρων θα υποστήριζε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU) της Μέρκελ, σε σχέση με 35% σε αντίστοιχη δημοσκόπηση την προηγούμενη εβδομάδα. Η δημοτικότητα των αντιπολιτευόμενων Σοσιαλδημοκρατών (SPD) υποχώρησε κατά μία μονάδα, στο 29%, το ίδιο διάστημα.

tromaktiko


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!