«20 εκατ. ευρώ έδωσε ο Μ.Καντάφι στον Γ.Παπανδρέου το 2005»!

Ο οικονόμος και προσωπικός έμπιστος φίλος του εκτελεσθέντος πρώην ηγέτη της Λιβύης και στυγνού δικτάτορα, Μουαμάρ Καντάφι, Μιόντραγκ Τζόρτζεβιτς σε εκπομπή της σερβικής τηλεόρασης αποκάλυψε ότι ο Καντάφι το 2005 είχε δώσει 20 εκατομμύρια δολάρια στο πρώην Έλληνα πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

Τα χρήματα είχαν δοθεί υποτίθεται ως "επιδότηση" για να κατασκευάσει τεχνική εταιρεία με την οποία συνδεόταν ο Γ.Παπανδρέου, τουριστικό θέρετρο στη Βεγγάζη!

Η επένδυση δεν έγινε ποτέ, αλλά όπως είπε ο ίδιος, τα χρήματα δεν επιστράφηκαν ποτέ! Ο Γ.Παπανδρέου τα κράτησε για να χρηματοδοτήσει τις προεκλογικές ανάγκες του κόμματός του!

Οι σχέσεις των οικογενειών Παπανδρέου και Καντάφι είναι γνωστές, αλλά αυτό είναι τελείως διαφορετικό και θα πρέπει να διερευνηθεί κατά πόσο αληθεύουν οι ισχυρισμοί του προσωπικού συνεργάτη του Μ.Καντάφι.

Ο Μιόντραγκ Τζόρτζεβιτς αφηγήθηκε την ζωή του κοντά στον πρώην Λίβυο ηγέτη αποκάλυψε και άλλες χρηματοδοτήσεις Ευρωπαίων ηγετών.

Ο Μουαμάρ Καντάφι βοήθησε οικονομικά τόσο τον Νικολά Σαρκοζί κατά την προεκλογική του εκστρατεία (γνωστό αυτό), όσο και τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι (και αυτό γνωστό).

Το θέμα είναι πολύ σημαντικό και θα πρέπει να υπάρξει τοποθέτηση του Γ.Παπανδρέου, εκτιμούμε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!