Ξεκληρίζουν την ιρανική πυρηνική επιστημονική κοινότητα!

Περισσότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα που σκοτώθηκε σήμερα ύστερα από βομβιστική επίθεση. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του από μοτοσικλετιστή όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για τον 32χρονο Mostafa Ahmadi Roshan ο οποίος ήταν επικεφαλής του τμήματος εμπλουτισμού ουρανίου στις εγκαταστάσεις Natanz στην επαρχία του Isfahan.

Το ημιεπίσημο πρακτορείο Fars επικαλούμενο αυτόπτες μάρτυρες αναφέρει πως ένας μοτοσικλετιστής «κόλλησε» στο πλάι του αυτοκινήτου μια μαγνητικού τύπου βόμβα η οποία πυροδοτήθηκε λίγο μετά με αποτέλεσμα το θάνατο του Ιρανο΄που επιστήμονα και τον τραυματισμό δύο άλλων ατόμων.

Ο Safarali Baratloo  βοηθός του  κυβερνήτη της επαρχίας κατηγόρησε το Ισραήλ για τη βομβιστική αυτή επίθεση λέγοντας πως το προφίλ της επίθεσης είναι το ίδιο με ανάλογες επιθέσεις που είχαν πραγματοποιηθεί σε άλλους επιστήμονες που εργάζονταν για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν τον περασμένο χρόνο.

«Η βόμβα ήταν μαγνητικού τύπου ίδια με αυτές που χρησιμοποιήθηκαν για την δολοφονία επιστημόνων πριν ένα χρόνο και υπεύθυνο είναι το Ισραήλ». Δήλωσε ο Baratloo.

Αρκετοί είναι οι Ιρανοί πυρηνικοί επιστήμονες οι οποίοι έχουν σκοτωθεί τον τελευταίο καιρό από βομβιστικές επιθέσεις και το Ιράν κατηγορεί το Ισραήλ, για αυτές τις επιθέσεις.

Όσο για το μήνυμα που θέλουν οι βομβιστές να περάσουν στην ιρανική –μικρή εκ των πραγμάτων - κοινότητα των πυρηνικών επιστημόνων είναι πως πουθενά δεν είστε ασφαλείς, όπου και εάν είστε θα σας βρούμε.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!