ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ- ΜΑΜΟΥΘ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ 13 ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΥΣ.

Αποζημιώσεις- μαμούθ σε 13 Ελληνοκυπρίους που στερήθηκαν τις περιουσίες τους στα κατεχόμενα μετά την τουρκική εισβολή του '74, επιδίκασε το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Η απόφαση έρχεται σε συνέχεια της κύριας απόφασης που εξέδωσε το ΕΔΑΔ στις 2 Νοεμβρίου 2010 για την υπόθεση Λόρδου και άλλων κατά Τουρκίας και με την οποία καταδικάστηκε η Τουρκία για παραβίαση του δικαιώματος στην περιουσία, καθώς και για παραβίαση του δικαιώματος σεβασμού στην ιδιωτική και οικογενειακή ζωή.

Σύμφωνα με την απόφαση του ΕΔΑΔ, οι αποζημιώσεις που οφείλει να καταβάλει η Τουρκία στους 13 Ελληνοκυπρίους, κυμαίνονται από 100.000 ευρώ έως 8.000.000 ευρώ για τον καθένα, για ηθική και υλική βλάβη, ενώ με την ίδια απόφαση υποχρεώνεται η Τουρκία να πληρώσει και 15.000 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

24wro.blogspot.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!