Απειλές Έρογλου για αλλαγή ονόματος του ψευδοκράτους!

Με αλλαγή του ονόματος των Κατεχoμένων στην Κύπρο απειλεί ο ηγέτης του ψευδοκράτους, Ντερβίς Έρογλου, αν δεν υπάρξει λύση στο Κυπριακό εντός του 2012! Από «Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου», όπως αποκαλείται σήμερα το ψευδοκράτος, θα αλλάξει σε «Τουρκικό κράτος Κύπρου» ή «Τουρκικό κράτος Βορείου Κύπρου».

Όπως σημειώνει και στο πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα «Milliyet», η λέξη δημοκρατία, η οποία υπήρχε στο προηγούμενο όνομα του ψευδοκράτους, δεν είναι της αρεσκείας του Τούρκου πρωθυπουργού, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος και προτιμά τη λέξη κράτος, επιλογή που έχει προκαλέσει ήδη προβλήματα σε πολιτικούς κύκλους των Τουρκοκυπρίων.

Είναι προφανές ότι η Άγκυρα προετοιμάζει το έδαφος, προειδοποιώντας εκβιαστικά για οριστικό διαμελισμό του νησιού. Είναι χαρακτηριστικό, δε, πως αυτή «η πρωτοβουλία» της Άγκυρας έρχεται τη στιγμή που ανακοινώθηκε επισήμως η ευρύτητα των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Κύπρου και η πρώτη γεώτρηση στα Κατεχόμενα.

Ο υπουργός Ενέργειας, Τουρκίας Τανέρ Γιλντίζ, ανακοίνωσε πως εντός του 2012 θα έχει ολοκληρωθεί η πρώτη εγκατάσταση πετρελαιοπηγής επί του εδάφους στα Κατεχόμενα κοντά στην περιοχή της Αμμοχώστου, χωρίς να δώσει ωστόσο περισσότερα στοιχεία, ούτε ποιοτικά ούτε ποσοτικά, για την πετρελαιοπηγή αυτή.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!