“Τα δάνεια στην Ελλάδα μας δίνουν τόκους”

Δέκα χρόνια ευρώ και στην "ανασκόπηση" που κάνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών μιλώντας στην εφημερίδα Bild δηλώνει κατευχαριστημένος

Για τον Β. Σόιμπλε το ευρωπαϊκό νόμισμα είναι σταθερό, δεν διατρέχει κινδύνους "δέκα χρόνια μετά την καθιέρωσή του ως μετρητό χρήμα, το ευρώ εξακολουθεί να είναι σταθερό και μετά το δολάριο το σημαντικότερο αποθεματικό νόμισμα", είπε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας και συμπλήρωσε με πολύ νόημα για τα όσα... υποφέρει ο Γερμανός φορολογούμενος:
"Μέχρι τώρα έχουμε πληρώσει λίγα. Δώσαμε στην Ελλάδα δάνεια, για τα οποία εισπράττουμε τόκους. Τα υπόλοιπα είναι εγγυήσεις, οι οποίες δεν χρησιμοποιήθηκαν"
Τελείως αντίστροφη εικόνα απ' αυτή που βιώνει ο Έλληνας βλέποντας το εισόδημά του να μειώνεται σε φόρους που πέφτουν σε μαύρη τρύπα και επιτόκια σε ξένες χώρες...

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!