Στους «Ήρωες της χρονιάς» ο Γιώργος Παπανδρέου!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης χρέους στη χώρα του αλλά όχι πριν δώσει μία καθοριστική ώθηση στη δημοκρατία.

Αντιμέτωπος με αυξανόμενη πίεση να αποδεχθεί αυτό που πολλοί χαρακτήριζαν ως δρακόντεια μέτρα λιτότητας, εκείνος είπε: "οκ, αλλά μόνο αν περάσουν από δημοψήφισμα"».

Με τα λόγια αυτά περιγράφει η βρετανική εφημερίδα Telegraph τον Έλληνα πρώην πρωθυπουργό, τον οποίο συμπεριλαμβάνει στους «ήρωες του 2011».

«Παραμένει ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες που ρίσκαραν αφήνοντας το λαό να αποφασίσει το μέλλον του σχετικά με το ευρώ. Το δημοψήφισμα δεν έγινε ποτέ καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε μία τεχνοκρατική κυβέρνηση στην Ελλάδα, αλλά η τοποθέτηση παραμένει», καταλήγει η εφημερίδα.

Στον κατάλογο της Telegraph με τίτλο «Heroes and Villains του 2011», στους ήρωες συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι αγορές ομολόγων και η Κριστίν Λαγκάρντ, και στους «κακούς» ο Τζέιμς Μέρντοχ και οι Μερκοζί.

Τμήμα ειδήσεων Defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!