Πύραυλοι Patriot σε μυστηριώδες πλοίο

Πλοίο που μετέφερε πυραύλους και εκρηκτικά χωρίς άδεια βρίσκεται στο στόχαστρο των φιλανδικών αρχών. Το πλεούμενο ελλιμενίστηκε στην χώρα από την Γερμανία, ενώ είχε προορισμό την Κίνα.

Σύμφωνα με την εθνική υπηρεσία ερευνών, η αστυνομία διεξήγαγε έρευνα στο φορτηγό Thor Liberty στην Κότκα, στη νότια Φινλανδία.

Εκεί, ανακάλυψαν ανακάλυψαν 69 πυραύλους Patriot με εκρηκτικά και 150 τόνους μιας πυροτεχνικής ουσίας που ονομάζεται νιτρογουανιδίνη (πικρίτης).

Ακόμα, το πλοίο έπλεε υπό σημαία της Νήσου Μαν και είχε ρίξει άγκυρα στο λιμάνι της Κότκα, για να φορτώσει καλώδια.

Φινλανδικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν, ότι το σκάφος σχεδιαζόταν να κάνει έναν ενδιάμεσο σταθμό στη Νότια Κορέα, ωστόσο η αστυνομία δεν επιβεβαίωσε την συγκεκριμένη πληροφορία.

news247.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!