«Αμερικανική βοήθεια» για τους φτωχούς Έλληνες

Ομογενείς στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης κινητοποιούνται για να αποσταλεί βοήθεια σε ευπαθείς ομάδες του ελληνικού λαού, κυρίως σε παιδιά, ηλικιωμένους και άστεγους.

Με πρωτοβουλία της εκπαιδευτικού Μαρίας Κράτσα και των Λεωνίδα Κοραχάη και Χρήστου Τριπουλά, στελεχών της ελληνορθόδοξης κοινότητας «Μεταμόρφωσης του Σωτήρος» στο Κουίνς, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στο Σταθάκειο Κέντρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων στην Αστόρια και αποφασίστηκε η σύσταση 11μελούς Ελληνοαμερικανικής Ανεξάρτητης Επιτροπής Αλληλεγγύης προς την Ελλάδα.

«Σε πρώτη φάση, θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα για να αποσταλούν το συντομότερο δυνατό σε άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η κ. Κράτσα, σημειώνοντας ότι «θα συνεργαστούμε με σχολεία και τοπικές αρχές, ώστε η βοήθεια να δίνεται απευθείας σε όσους έχουν πράγματι μεγάλη ανάγκη».

Η κ. Κράτσα ανέφερε επίσης ότι «μόλις η επιτροπή κατοχυρωθεί νομικά, θα ζητήσουμε τη συνεργασία μεγάλων ομογενειακών φορέων, ώστε να υπάρξει εκστρατεία και για συγκέντρωση χρημάτων, με σκοπό να δίνονται για τις βασικές ανάγκες ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα επιβίωσης».

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «ο ρόλος της επιτροπής θα είναι συντονιστικός, προκειμένου να ενεργοποιηθούν άτομα και οργανισμοί που θα μπορούσαν να στηρίξουν σημαντικά την όλη προσπάθεια, βοηθώντας έμπρακτα συμπατριώτες μας στην Ελλάδα».

nooz.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!