Έφυγαν και οι τελευταίοι Αμερικανοί στρατιώτες από το Ιράκ

Ύστερα από εννέα χρόνια πολέμου που στοίχισε τις ζωές σχεδόν 4.500 Αμερικανών και χιλιάδων Ιρακινών, οι τελευταίοι Αμερικανοί στρατιώτες έφυγαν τη νύχτα του Σαββάτου από το Ιράκ.

Τα τελευταία περίπου 100 στρατιωτικά οχήματα με 500 Αμερικανούς στρατιώτες διέσχισαν, κατά τη διάρκεια της νύχτας, την έρημο του νότιου Ιράκ και κατευθύνθηκαν προς τα σύνορα με το Κουβέιτ.

«Οι ΗΠΑ αφήνουν ένα ανεξάρτητο και αυτάρκες κράτος, που θα είναι διαρκής σύμμαχός τους», είπε την Τρίτη ο Αμερικανός πρόεδροε Μπαράκ Ομπάμα.

Σημειώνεται ότι οι τίτλοι τέλους στην αμερικανική παρουσία στο Ιράκ έπεσαν την Πέμπτη, με την υποστολή της αμερικανικής σημαίας σε ειδική τελετή στη Βαγδάτη στην οποία ήταν παρών και ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Λίον Πανέτα.

Πηγή: Reuters


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!