Ο Φ.Κάστρο κατακτά ρεκόρ Γκίνες για τις 639 δολοφονικές απόπειρες εναντίον του!

Ο 85χρονος σήμερα, πρώην ηγέτης της Κούβας, Φιντέλ Κάστρο, υπήρξε επί 47 ολόκληρα χρόνια στόχος δολοφονικών επιθέσεων! Αποσύρθηκε από την εξουσία το 2006, για λόγους υγείας, και κατάφερε να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το πρόσωπο εναντίον του οποίου έχουν γίνει οι περισσότερες απόπειρες δολοφονίας.

Από το 1959, όταν και ανέτρεψε τον δικτάτορα Φουλχένσιο Μπατίστα, μέχρι το 2006, που παρέδωσε την εξουσία στον αδελφό του Ραούλ, προσπάθησαν 639 φορές να τον δολοφονήσουν - προφανώς χωρίς επιτυχία...

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα www.cubadebate.cu,  οι περισσότερες απόπειρες είχαν διαταχθεί από την CIA. Οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν από τους επίδοξους δολοφόνους ήταν πολλές και διαφορετικές: ελεύθεροι σκοπευτές, εκρηκτικά στα παπούτσια του, δηλητήριο στα πούρα του, μέχρι και μια μικρή βόμβα, κρυμμένη σε ένα μπαλάκι του μπέιζμπολ.

Το βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ανανεώνεται και εκδίδεται κάθε χρόνο και υποστηρίζει ότι έχει τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως μετά τη Βίβλο.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!