Αύξηση της πείνας, της φτώχειας και των αστέγων στις ΗΠΑ

Δραματικές είναι οι επιπτώσεις της υφεσιακής περιόδου της αμερικανικής οικονομίας, καθώς σύμφωνα με νέα έρευνα, τα ποσοστά ασιτίας έχουν αυξηθεί σε αρκετές πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, φέτος, ενώ αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο το 2012.

Συγκεκριμένα, στην έρευνα που διενεργήθηκε σε 29 αμερικανικές πόλεις,το 86% από αυτές δήλωσαν πως φέτος αυξήθηκαν οι αιτήσεις για παροχή δωρεάν σίτισης. Μόνο δύο πόλεις από τις 29 δήλωσαν πως τα στοιχεία σχετικά με την παροχή δωρεάν σίτισης παραμένουν σταθερά, αναφέρει το Reuters.

Σύμφωνα με το ειδικό συμβούλιο αμερικανών δημάρχων, που έφερε στη δημοσιότητα την εν λόγω έρευνα, η ανεργία είναι ένας από τους βασικούς λόγους αύξησης των παροχών δωρεάν σίτισης, όπως και η φτώχεια, οι χαμηλοί μισθοί και το υψηλό κόστος των στεγαστικών δανείων.

Σχεδόν 93% των πόλεων, που συμμετείχαν στην έρευνα, εκτιμούν ότι το 2012 θα αυξηθούν οι αιτήσεις για δωρεάν σίτιση.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα οι άστεγοι έχουν αυξηθεί σχεδόν 6% κατά μέσο όρο, ενώ ο αριθμός οικογενειών, που έχουν μείνει άστεγες έχει αυξηθεί κατά 19%.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!