Ο Αμπάς ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης στην έδρα της UNESCO

Τη σημαία της Παλαιστίνης ύψωσε στο κεντρικό κτίριο της UNESCO στο Παρίσι, Μαχμούντ Αμπάς, σε μία ιστορικής σημασίας κίνηση που όπως δήλωσε ο ίδιος «εύχομαι να οδηγήσει στη διεθνή αναγνώριση της Παλαιστίνης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Παλαιστίνιος πρόεδρος δεν μπόρερε να κρύψει τη συγκίνησή του για το γεγονός ότι η σημαία της χώρας του κυμάτιζε δίπλα σε αυτές των άλλων χωρών.

Χαρακτήρισε «ιστορική» τη στιγμή, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για την «πρώτη αναγνώριση» της Παλαιστίνης.

Η προσθήκη της σημαίας της Παλαιστίνης δίπλα σε αυτές των υπόλοιπων χωρών-μελών της UNESCO έγινε δεκτή με θερμά χειροκροτήματα από τους διπλωμάτες και τους δημοσιογράφους που παρακολουθούσαν την τελετή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμπάς κατέφυγε στη λύση της αναγνώρισης μέσω της UNESCO, παρά τις αμερικανικές και ισραηλινές απειλές, παρά το γεγονός ότι είχε αποτύχει η ανάλογη προσπάθεια στον ΟΗΕ.

imerisia.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!