Ο θανατηφόρος ιός της γρίπης των πτηνών ακόμα πιο δυνατός!

Πράγματα που νομίζαμε ότι βλέπαμε μόνο σε ταινίες, γίνονται τελικά και στην πραγματικότητα.

Στην Ολλανδία οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι δημιούργησαν ένα πολύ πιο επικίνδυνο στέλεχος της γρίπης των πτηνών Η5Ν1. Μάλιστα, ο νέος ιός εξαπλώνεται εύκολα από άνθρωπο σε άνθρωπο και σκοτώνει το 60% των θυμάτων του!

Αυτό έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία σε όλη την Ευρώπη με όλα τα υπουργεία Υγείας να είναι σε επιφυλακή.

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί μόνο 350 θάνατοι, καθώς ο ιός που υπάρχει στη φύση δεν μεταδίδεται άμεσα από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Όμως, η ανακοίνωση των Ολλανδών ερευνητών δημιούργησε το φόβο ότι ο νέος, μεταλλαγμένος ιός θα μπορούσε να δραπετεύσει από το εργαστήριο και να προκαλέσει επιδημίες με χιλιάδες νεκρούς.

Κάποιοι φοβούνται επίσης ότι η δράση όλων αυτών θα δώσει ιδέες στους τρομοκράτες οι οποίοι μπορεί να χρησιμοποιήσουν τους ιούς για να σπείρουν τον θάνατο.

Οι Ολλανδοί τώρα, λένε ότι ο νέος ιός είναι σε ασφαλές μέρος και έχουν τηρηθεί όλοι οι κανόνες δεοντολογίας. Όμως, επειδή και τις παραβιάσεις και των πιο ασφαλών συστημάτων τις έχουμε δει στις ταινίες, ο φόβος δεν φεύγει...

Και επιπλέον απάντηση στην απορία όλων μας σε τι χρησιμεύει η δημιουργία ενός τέτοιου ιού δεν έχει δοθεί.

ourlife.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!