Η Κροατία σφράγισε το εισιτήριο για τις Βρυξέλλες

Λίγο μετά τις 10.30 το πρωί υπεγράφη στις Βρυξέλλες η συνθήκη προσχώρησης της Κροατίας την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η Κροατία θα είναι από την 1η Ιουλίου του 2013 το 28ο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας.

"Είμαστε μάρτυρες μιας ιστορικής πράξης, την υπογραφή της συνθήκης προσχώρησης [...] ύστερα από 20 χρόνια η σύγχρονη Κροατία επιστρέφει στον πολιτικό και πολιτιστικό χώρο, στο οποίο ανήκε", δήλωσε μετά την τελετή ο πρόεδρος της Κροατίας, Ίβο Γιοσίποβιτς.

«Με την Ευρώπη η Κροατία είναι πιο πλούσια και με την Κροατία η Ευρώπη είναι πλουσιότερη», πρόσθεσε.

Για μια ιστορική ημέρα, όχι μόνο για την Κροατία, αλλά και για την Ε.Ε. μίλησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρομπάι. "Σε μια στιγμή κρίσης, όπως αυτή που βιώνουμε, είναι καλό να θυμόμαστε όσα έχουμε πετύχει μαζί", υπογράμμισε.

enet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!