Η ασθένεια- μυστήριο του Ερντογάν

Μυστήριο καλύπτει την κατάσταση της υγείας του Ταγίπ Ερντογάν καθώς συνεχίζει να αναρρώνει στο σπίτι του, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Μάλιστα, ερωτήματα και ανησυχία προκαλεί στην τούρκικη κοινή γνώμη το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην εννιάχρονη θητεία του δεν θα συμμετάσχει στη σημερινή συζήτηση του προϋπολογισμού στο τούρκικο κοινοβούλιο, αλλά θα παραστεί ο αντιπρόεδρος της τούρκικης κυβέρνησης, Αλί Μπαμπατζάν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και η διακομιδή του Τούρκου πρωθυπουργού στο νοσοκομείο, είχε ανακοινωθεί μετά από 48 ώρες.
Από τις 26 Νοεμβρίου που χειρουργήθηκε στο έντερο, δεν εκδίδεται κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν, αλλά απλά τονίζεται πως οι γιατροί συνιστούν στον Ερντογάν να παραμείνει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Το μεγάλο χρονικό διάστημα της απουσίας του, καθώς και η απομόνωση του από το πολιτικό περιβάλλον προκαλούν φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Τούρκικος Τύπος

Αξιοσημείωτο είναι ότι και τα τούρκικα μέσα ενημέρωσης κρατούν μια περίεργη στάση μεταδίδοντας μόνο φωτογραφίες του Τούρκου πολτικού και βγάζουν συμπεράσματα σύμφωνα με την εικόνα, όπως η Vatan η οποία αναφέρει «ο Ερντογάν φαίνεται πως είναι καλά».

Ο Τούρκος πρωθυπουργός είχε συνάντηση την Τετάρτη με τον σείχη του Κατάρ Χαμίτι Μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι και τον πρωθυπουργό του ψευδοκράτους, Ιρσέν Κουτσούκ. Αμφότερες οι συναντήσεις έγιναν στο σπίτι του στο Κίσικλι της Κωσταντινούπολης, ενώ  το πρωθυπουργικό γραφείο εξέδωσε φωτογραφίες για να πείσει πως ο Ερντογάν είναι καλά.

Σενάρια διαδοχής

Την ίδια ώρα, ηγετικές εμφανίσεις πραγματοποιούν οι Μπουλέντ Αρίντς και Αμπτουλάχ Γκιουλ.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, Μπουλέντ Αρίτντς χωρίς καμία αφορμή δήλωσε πως «δεν είμαι πιστός στον Ερντογάν, αλλά είμαι πιστός στην υπόθεση μας» με τους πολιτικού αναλυτές να εκτιμούν πως μάλλον η δήλωση αυτή είναι προετοιμασία διαδοχής.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος Αμπτουλάχ Γκιουλ άσκησε  βέτο σε νομοσχέδιο, το οποίο είχε ψηφιστεί ομόφωνα από τη Βουλή, που άλλαζε τις ποινές σε όσους σχετίζονται με τα στημένα ματς στο ποδόσφαιρο. Η εντυπωσιακή στάση του Γκιουλ πιθανόν έχει να κάνει με την επόμενη μέρα στο Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!