Στο ίδιο τσουβάλι Αλ Κάιντα, έμποροι ναρκωτικών και «αγανακτισμένοι»

«Παραπλάνηση της κοινής γνώμης και δαιμονοποίηση κάθε εναλλακτικής σκέψης» καταγγέλλουν τα μέλη του κινήματος Occupy London, τη στιγμή που η αστυνομία του Σίτι, στο Λονδίνο, τους «τοποθετεί» σε λίστα μαζί με τρομοκρατικές και εξτρεμιστικές οργανώσεις, όπως η Αλ Κάιντα και οι Farc.

Σε παράλληλες εξελίξεις στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, το κίνημα Occupy Wall Street ενισχύεται στη Νέα Υόρκη και επεκτείνεται στην Ουάσιγκτον, χάνει έδαφος στη Νέα Ορλεάνη και... φέρνει στα πρωτοσέλιδα διαδηλώτρια που εγκατέλειψε την κατάληψη όταν δέχτηκε πρόταση εργασίας από ανώτατο στέλεχος χρηματιστηριακής εταιρείας!

Το έντυπο με τίτλο: «Τρομοκρατία/εξτρεμισμός - ενημέρωση για την επιχειρηματική κοινότητα του Σίτι» προώθησε η αστυνομία του Σίτι σε επιχειρηματίες της περιοχής, ενημερώνοντάς τους για τις κινήσεις της Αλ Κάιντα, των Farc στην Κολομβία και για τις εξελίξεις δίκης στη Λευκορωσία για βομβιστική επίθεση στο Μινσκ. Στα «εσωτερικά» θέματα υπογραμμίζεται ότι οι διαδηλωτές του κινήματος Occupy London αποτελούν «λόγο ανησυχίας».

«Το συγκεκριμένο έντυπο θέλει να χτυπήσει κάθε εναλλακτική σκέψη που πάει κόντρα στα συμφέροντα του Σίτι», λέει στην «Ε» ο Ελληνας εκπρόσωπος του κινήματος, Σπύρος Λημναίος. Και υπογραμμίζει: «Αμφιβάλλω ότι θα το καταφέρει, γιατί ακόμη και στους πιο σκεπτικιστές είναι προφανές ότι το Occupy London δεν έχει καμία σχέση με την τρομοκρατία». Πηγή από την αστυνομία του Σίτι παραδέχτηκε ότι ο τίτλος του εγγράφου δεν ήταν ο καλύτερος, αλλά αρνήθηκε ότι στόχος ήταν να εξισώσει το κίνημα με την Αλ Κάιντα.

Εν τω μεταξύ, το γύρο του κόσμου έχει κάνει η «μετακίνηση» της Τρέισι Πόστερτ από τις σκηνές του πάρκου Ζουκότι στα γραφεία της αμερικανικής χρηματιστηριακής John Thomas Financial Brokerage.

Η Τρέισι, όπως διηγήθηκε στους New York Times, μετά τις πρώτες ημέρες έντονων κινητοποιήσεων, εγκατέλειψε τα πανό με τα αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα και άρχισε να κρατά ένα πλακάτ με το βιογραφικό της. Η «αυτο-προώθησή» της κέντρισε το ενδιαφέρον στελέχους και εξασφάλισε στην Τρέισι, άνεργη για μεγάλο χρονικό διάστημα, νέα εργασία.

(Πηγές: www.guardian.co.uk, www.nytimes.com, Ass. Press)


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!