Καραμπόλα… 2,5 εκατ. λιρών

Ένα από τα πιο ακριβά τροχαία στην ιστορία πραγματοποιήθηκε στην Ιαπωνία την Κυριακή. Μια ομάδα από Ιάπωνες λάτρεις ακριβών αυτοκινήτων, όδευαν προς τη Χιροσίμα, όταν ένας εξ αυτών έχασε τον έλεγχο της Ferrari του, κατά τη διάρκεια προσπέρασης, εξαιτίας ολισθηρού οδοστρώματος. Το αυτοκίνητο προσέκρουσε στη διαχωριστική νησίδα και ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα τα άλλα οχήματα που ακολουθούσαν να πέσουν πάνω του και να γίνει καραμπόλα.

Ένας λάθος υπολογισμός, λοιπόν, ήταν αρκετός για να δημιουργηθεί αλυσιδωτή αντίδραση που οδήγησε τελικά στην καταστροφή 14 οχημάτων, μεταξύ των οποίων 8 Ferrari, 3 Mercedes, μια Lamborghini Diablo και ένα Toyota Prius που βρέθηκαν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Από το ατύχημα δεν τραυματίστηκε κανείς, όμως τα αυτοκίνητα υπέστησαν σοβαρές ζημιές, ενώ ο αυτοκινητόδρομος έκλεισε για έξι ώρες, προκαλώντας ουρές μποτιλιαρισμένων οχημάτων.

Η ζημιά υπολογίζεται γύρω στα 2,5 εκατομμύρια λίρες.

protothema.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!