Χαρτονομίσματα με... κοκαΐνη

Βγήκαν θετικά στα τεστ που έγιναν στη Βρετανία

Το 11% όλων των χαρτονομισμάτων που κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο φέρει πάνω του ίχνη κοκαΐνης όπως διαπιστώθηκε από το Advisory Council on the Misuse of Drugs, όταν το αντίστοιχο ποσοστό το 2005 ήταν 4%

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, παρατηρείται αύξηση της χρήσης κοκαΐνης που οφείλεται στην επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των pub και των μπαρ που εφαρμόστηκε στη χώρα το 2006.

Η Βρετανία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά χρήσης κοκαΐνης σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και σε σύγκριση με τις ΗΠΑ και την Αυστραλία. Η πλειοψηφία των χρηστών είναι άνδρες ηλικίας 20-30 ετών.

Όπως αναφέρει, πάντως, το Advisory Council  ενώ κάποια χαρτονομίσματα χρησιμοποιούνται άμεσα από χρήστες ή εμπόρους ναρκωτικών, στα περισσότερα η κοκαΐνη «μεταδίδεται επειδή έρχονται σε επαφή με άλλα χαρτονομίσματα.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!