Οι απεργίες στην Ελλάδα ενοχλούν τον κ. Ρέσλερ

Στο συνέδριο του Συνδέσμου Γερμανών Βιομηχάνων BDA, παρευρέθησαν αρκετοί πολιτικοί, ανάμεσα τους και η γερμανίδα Καγκελάριος Άνγεκλα Μέρκελ.

Η κ. Μέρκελ αναφέρθηκε δύο φορές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην απόφαση της 26ης Οκτωβρίου για το κούρεμα του χρέους.

«Το κούρεμα του ελληνικού χρέους έγινε ήδη» είπε. «Αλλά τώρα διαπιστώνουμε ότι υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες για την ολοκλήρωσή του».

Η δεύτερη αναφορά αφορούσε στην οικονομική ανάπτυξη. Το πρόβλημα εδώ, είπε, δεν είναι η έλλειψη χρημάτων, αλλά η αξιοποίηση τους. «Η Ελλάδα και η Πορτογαλία δεν έχουν κάνει ακόμη χρήση του 70% των ποσών που διαθέτουν για αυτές τα διαρθρωτικά ταμεία της Κοινότητας» είπε. «Κι αυτό παρά τη μείωση του ποσοστού της εθνικής τους συμμετοχής».

Πιο συγκεκριμένος ήταν ο αντικαγκελάριος Φίλιπ Ρέσλερ, o οποίος αναφέρθηκε στις εμπειρίες του από το πρόσφατο ταξίδι του στην Αθήνα. «Πήγα με την πρόθεση να προωθήσω ένα μεγάλο σχέδιο ανάπτυξης» είπε. «Αλλά τι ανάπτυξη μπορεί να γίνει, όταν δεν υπάρχει καν κτηματολόγιο και όταν οι Έλληνες δεν μπορούν να ξέρουν να οργανώσουν τις ιδιωτικοποιήσεις - χώρια οι απεργίες;» πρόσθεσε.

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος Όλι Ρεν, απέφυγε κάθε νύξη για την Ελλάδα.

Ο λόγος του επικεντρώθηκε στις εξελίξεις στην Ιταλία, καθώς και στους δυο βασικούς νεωτερισμούς που προετοιμάζει η Επιτροπή για την ευρωζώνη.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!