«Παγώνουν» τα λιμάνια όλης της Ευρώπης

Στάσεις εργασίας από τους λιμενεργάτες σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση

Αντιδρούν στην καταπάτηση των δικαιωμάτων τους σήμερα οι λιμενεργάτες διοργανώνοντας μία Πανευρωπαϊκή κινητοποίηση, κατά την οποία θα σταματήσουν όλες οι λειτουργίες των λιμανιών για τουλάχιστον δύο ώρες.

Η Πανευρωπαϊκής Ημέρας Δράσης ορίστηκε μετά τη συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Ζώνης του Διεθνούς Συμβουλίου Λιμενεργατών (International Dockworkers Council-IDC) στο Helsinborg της Σουηδίας. Για το λιμάνι του Πειραιά εκφράστηκε έντονη ανησυχία από τους Ευρωπαϊους εργαζόμενους στα λιμάνια για την καταστρατήγηση των εργασιακών σχέσεων και δικαιωμάτων μετά την παραχώρηση των προβλητών 2 και 3 στην Cosco (ΣΕΠ) στον Πειραιά.

Η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) και η Ενωση Μονίμων και Δοκίμων Λιμενεργατών του ΟΛΠ έχουν κηρύξει τρίωρη στάση εργασίας από τις 7 έως τις 10 το πρωί για την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου, στις 8 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Πειραιά και στη 1 θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στον ΟΛΠ μαζί με εκπροσώπους του Διεθνούς Συμβουλίου Λιμενεργατών (IDC) που θα βρίσκονται στον Πειραιά.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!