Έτοιμοι για ρατσιστικό πόλεμο οι ακροδεξιοί στη Δανία

Ακροδεξιoί εξτρεμιστές ετοιμάζονται για έναν «φυλετικό πόλεμο» στη Δανία και εκπαιδεύονται στον χειρισμό των όπλων και στις τεχνικές μάχης, αποκαλύπτουν οι δανικές υπηρεσίες πληροφοριών (PET) σε έκθεσή τους για τα εξτρεμιστικά κινήματα της δεξιάς και της αριστεράς που δόθηκε σήμερα στην δημοσιότητα.

Μια μειοψηφία που προέρχεται από την άκρα δεξιά «προετοιμάζεται για έναν φυλετικό πόλεμο στη Δανία και είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει βία», σύμφωνα με τις PET, οι οποίες διευκρινίζουν ότι αυτοί οι άνθρωποι διατηρούν «αρχεία πολιτικών εχθρών».

Αυτά τα άτομα, των οποίων οι PET δεν προσδιορίζουν τον αριθμό, επιδιώκουν «να εκπαιδευτούν τόσο στη χρήση των όπλων όσο και στην πρακτική των πολεμικών τεχνών», σύμφωνα με τις δανικές υπηρεσίες.

Ωστόσο, είναι ένας μικρός αριθμός σε μια κατακερματισμένη δεξιά που επιδιώκει «να στρατολογήσει μέλη και υποστηρικτές», ειδικά μεταξύ των βίαιων οπαδών του ποδοσφαίρου, σημειώνουν οι PET.

Οι άνθρωποι που περιγράφονται ενεργούν συχνά μόνοι και ως εκ τούτου είναι δύσκολο να εντοπιστούν, σύμφωνα με την έκθεση, η οποία αναλύει λεπτομερώς την περίπτωση Μπράιβικ στη Νορβηγία.

Οι δανικές υπηρεσίες φοβούνται ότι ο Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ μπορεί να εμπνεύσει και άλλους απομονωμένους εξτρεμιστές στη Δανία.

Η PET συνεργάζεται πάντως με τις νορβηγικές υπηρεσίες πληροφοριών και κάνει πολλές «προληπτικές ανακρίσεις» στη Δανία από τον Ιούλιο.

newsbeast.gr

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!