Οι Ναζί, το... συρτάκι και το σουβλάκι

Για την επιδείνωση των σχέσεων Ελλήνων και Γερμανών κατά τη διάρκεια της κρίσης γράφει σήμερα το γερμανικό ειδησεογραφικό δίκτυο Ν24, επισημαίνοντας τη προσβλητικό πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus με την παραποιημένη Αφροδίτη της Μήλου.

«Οι Ναζί και το... συρτάκι», γράφει στην ιστοσελίδα του το δίκτυο Ν24, σημειώνοντας πως οι Γερμανοί που ζουν στην Ελλάδα επιχειρούν να ξεπεράσουν τα στερεότυπα των δύο πλευρών που τους ενοχλούν και λένε ότι η Γη των Θεών του Ολύμπου είναι πολλά περισσότερα από... το συρτάκι και το σουβλάκι.

Το δημοσίευμα του Ν24 αναφέρεται στο βιβλίο «Κρίση, κρίση... το χρέος του Ολύμπου», που έγραψε η Γερμανίδα που ζει στην Ελλάδα Ε. Εngelmann με σκοπό να φέρει πιο κοντά τους δύο λαούς.

«Το Ινστιτούτο Γκαίτε», σημειώνει το δίκτυο «θεωρεί ότι προωθείται μία διαστρεβλωμένη εικόνα της Ελλάδας. Οι Γερμανοί δεν συνειδητοποιούν τι σχέση των Ελλήνων με τα εθνικά τους σύμβολα. Για χρόνια υπήρχαν διαφορές με την Τουρκία, αλλά ποτέ δεν συνέβη κάτι αντίστοιχο. Οι Έλληνες χρησιμοποιούν συνεχώς το κλισέ των Ναζί για να απαντήσουν στις προσβολές», προσθέτει.

newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!