Πέντε νεκροί από το νέο χτύπημα του Εγκέλαδου στην Τουρκία

Εξαώροφο ξενοδοχείο στη Βαν, όπου έμεναν μέλη των σωστικών συνεργείων και δημοσιογράφοι, είναι ανάμεσα στα 21 κτίρια που κατέρρευσαν.

Ήταν 21:23 βράδυ Τετάρτης όταν η γη σείστηκε ξανά, σκορπώντας τρόμο και πανικό στους κατοίκους της πόλης Βαν και των γύρων περιοχών. Οι πληγές από τον φονικό σεισμό της 23ης Οκτωβρίου, με τους 600 νεκρούς, δεν έχουν ακόμη κλείσει άλλωστε.

Όλο το βράδυ, μέλη των σωστικών συνεργείων έδιναν μάχη για να βρουν επιζώντες στα κτίρια που κατέρρευσαν από το σεισμό των 5,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε νότια της Βαν, κοντά στα σύνορα με το Ιράν.

Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην περιοχή Εντρεμίτ, περίπου 16 χιλιόμετρα νότια της Βαν, και είχε εστιακό βάθος 4,8 χιλιόμετρα.

newsit.gr

 


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!