Πρόταση για αποστολή εφοριακών και τελωνειακών στην Ελλάδα

Την αποστολή εφοριακών υπαλλήλων και τελωνειακών στην Ελλάδα, για την αναδιάρθρωση των τομέων αυτών, είχε προτείνει η Γαλλίδα υπουργός Προϋπολογισμού, Βαλερί Πεκρές,στο πλαίσιο ανάκαμψης της χώρα μας.

"Αυτή είναι μία από τις προτάσεις που έκανα στο πλαίσιο του σχεδίου ανάκαμψης της Ελλάδας. Πρότεινα να μπορούμε να στείλουμε μια ομάδα εφοριακών και τελωνειακών για να συμμετάσχουν σε κάθε προσπάθεια για την αναδιάρθρωση του ελληνικού φορολογικού συστήματος και των τελωνείων", δήλωσε η Πεκρές που ήταν προσκεκλημένη στην εκπομπή "Questions d'info" των μέσων ενημέρωσης LCP/France/Le Monde/AFP.


Η ίδια σημείωσε ότι οι Έλληνες πρέπει να σχηματίσουν "μια διοίκηση ελέγχων και εισπράξεων των φόρων".

Η Πεκρές πάντως προειδοποίησε ότι η πρότασή της "εξαρτάται εν μέρει από την εφαρμογή της συμφωνίας της περασμένης εβδομάδας", που επιτεύχθηκε στις Βρυξέλλες για να βοηθηθεί η Ελλάδα.

ethnos.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!