Νεκρός ο Καντάφι!

Ο Μουαμάρ Καντάφι υπέκυψε στα τραύματά του, επιβεβαίωσε ο Αμπντούλ Χακίμ Μπελχάτζ, στρατιωτικός διοικητής του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης.

Σύμφωνα με το Μεταβατικό Συμβούλιο, ο Καντάφι βρήκε το θάνατο, αφού προηγουμένως είχε συλληφθεί από τους αντικαθεστωτικούς μετά την πτώση της πόλης Σύρτη.

Νωρίτερα, αξιωματούχοι του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου της Λιβύης είχαν μεταδώσει την πληροφορία ότι ο Καντάφι είχε αιχμαλωτιστεί, χωρίς να διασαφηνίζουν αν ήταν νεκρός ή ζωντανός.

Η είδηση για το θάνατο του Καντάφι έγινε γνωστή λίγο μετά την ανακοίνωση του Εθνικού Μεταβατικού Συμβουλίου ότι οι δυνάμεις του κατανίκησαν τους πιστούς στον Καντάφι και κατάφεραν να καταλάβουν τη Σύρτη, πόλη από την οποία καταγόταν ο Καντάφι.

Οι αναφορές για το θάνατο του Καντάφι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί από το ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Από τα μέσα του περασμένου Αυγούστου, ο Καντάφι και τα μέλη της οικογένειάς του έπαιζαν... κρυφτό με τους μαχητές που πρόσκεινται στο Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο της χώρας και η είδηση της σύλληψής του ήρθε έπειτα από πολύμηνες μάχες ανάμεσα στις δυνάμεις που τον στήριζαν και αυτές των ανταρτών.

Πηγή: http://www.guardian.co.uk


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!