Τέλος ο 13ος και ο 14ος μισθός στην Πορτογαλία

Σειρά μέτρων για να καλυφθεί η «τρύπα» των 3 δισ. ευρώ του προϋπολογισμού

Την κατάργηση των επιδομάτων αδείας και εορτών, που αντιστοιχούν σε δύο μισθούς, καθώς και την επέκταση του ωραρίου των δημοσίων υπαλλήλων περιλαμβάνει ο προϋπολογισμός του 2012 που εγκρίθηκε χθες το βράδυ από το υπουργικό συμβούλιο της Πορτογαλίας.

Ο πρωθυπουργός, Πέδρο Πάσος Κοέλιο, σε τηλεοπτικό του διάγγελμα μετά την παρουσίαση του προϋπολογισμού σημείωσε πως μέτρα είναι απαραίτητα για να βγάλουν τη χώρα από την «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη από το αναμενόμενο ύφεση το επόμενο έτος.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, τα νέα μέτρα, στα οποία περιλαμβάνεται η αύξηση του ΦΠΑ για αρκετά είδη και η κατάργηση φοροαπαλλαγών για τα υψηλά εισοδήματα, θα καλύψουν την «τρύπα» των 3 δισ. ευρώ του 2011.

Σύμφωνα με οικονομολόγους τα νέα μέτρα αναμένεται να αυξήσουν την ανεργία το επόμενο έτος η οποία ήδη έχει ξεπεράσει το 12%, ενώ η ύφεση εκτιμάται πως φτάσει το 2% από 1,8% φέτος.

- www.newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!