Γερμανία:Προσπάθεια ανατίναξης του σιδηροδρομικού δικτύου

Σε συναγερμό έχει τεθεί η γερμανική αστυνομία μετά τον εντοπισμό νέου εμπρηστικού μηχανισμού, του όγδοου κατά σειρά, στο σιδηροδρομικό δίκτυο, στην ευρύτερη περιοχή του Βερολίνου.

Ο εμπρηστικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί στο δίκτυο της υπερταχείας που συνδέει το Βερολίνο με τη Λειψία. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας παρόμοιος μηχανισμός ανεφλέγη σε σιδηροδρομική γραμμή στο Αμβούργο, χωρίς να προκαλέσει ζημιές σε τρένα.

Η αστυνομία και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία υποπτεύονται ότι τον εκρηκτικό μηχανισμό τοποθέτησε μια ακροαριστερή οργάνωση , που υπάρχουν φόβοι ότι έχει συγκροτηθεί κατά το μοντέλο της Φράξιας Κόκκινος Στρατός.

Την ευθύνη για την τοποθέτηση των μηχανισμών ανέλαβε η, άγνωστη μέχρι στιγμής, οργάνωση Hekla Reception Committee, λέγοντας ότι πρόκειται για πράξη διαμαρτυρίας για την παρουσία γερμανικών δυνάμεων στο Αφγανιστάν.

real.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!