Κομάντος στέλνει η Τουρκία στην Αν.Μεσόγειο!

Σύμφωνα με δημοσιεύμα τουρικής εφημερίδας ήδη έχουν αποβιβαστεί Τούρκοι κομάντος για να περιπολούν τακτικά σε περιοχές που καθορίζει η Τουρκία. Οι κομάντος είναι των μονάδων SAS (Δυνάμεις Υποβρυχίων Επιθέσεων) και SAT (Δυνάμεις Υποβρύχιας Άμυνας) και η κίνηση αυτή εντάσσεται στην πολιτική της Τουρκίας να ασκεί πίεση προς την Κύπρο , κάτι που έκανε και με το πλοίο Πίρι Ρέις.

Τα πλοία θα ελέγχουν συνολικά 10 «κρίσιμες» περιοχές τις οποίες οι Τούρκοι θεωρούν πως έχουν ζωτικά συμφέροντα.

Καταρτίστηκε μάλιστα χάρτης και ορίστηκαν 10 περιοχές ανάλογα την σημασία τους . Οι περιοχές ονομάστηκαν «κόκκινη, κίτρινη ή γαλάζια» και βάσει αυτών εκπονήθηκε σχέδιο σε τρία στάδια , ώστε η παρουσία της Τουρκίας να είναι ενεργή και συντονισμένη σε όλη την ευρύτερη περιοχή…

troktiko.eu


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!