Ο 10χρονος που έφυγε για διακοπές αγόρι και γύρισε κορίτσι

Μπορεί ο δεκάχρονος Livvy να έχει το σώμα ενός μικρού αγοριού, όμως σύμφωνα με τον ίδιο και τη μητέρα του είναι ένα μικρό κορίτσι παγιδευμένο σε ένα αντρικό σώμα.

Η συγκεκριμένη ιστορία σχετικά με το φύλο του ανήλικου έχει προκαλέσει εντάσεις στην κοινωνία της περιοχής Worcester της Αγγλίας, ενώ χθες το ανήλικο παιδί και η μητέρα του έδωσαν μια συνέντευξη που μάλλον έριξε λάδι στη φωτιά.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης το παιδί δήλωσε:« Ήταν μια αστεία εμπειρία. Παρόλα αυτά ήταν και αρκετά αγχωτική καθώς δεν ξέρω τι θα προκύψει στο σχολείο. Θα ήταν πολύ απογοητευτικό εάν γύριζα πίσω ως αγόρι. Αντίθετα τώρα που μπόρεσα να γυρίσω ως κοπέλα είναι ιδιαίτερα ενθουσιώδες. Οι συμμαθητές μου προς το παρόν δε έχουν πει κάτι και οι ενήλικες δεν το έχουν καν συνειδητοποιήσει».

Αντίστοιχα η 36χρονη μητέρα του είπε:« Ήταν κάτι σαν αυτογνωσία. Ήρθαμε σε επαφή τόσο με νοσοκομεία όσο και με αρμόδιους γιατρούς. Όλοι τους έκαναν λόγο για σύγχυση και δυσφορία φύλου. Ωστόσο, δεν ήξεραν και πολλά σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα. Για μένα είναι κάτι πολύ απλό . Στο μυαλό της είναι κορίτσι ενώ στο σώμα της είναι αγόρι. Δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο ακούγεται».

Μπορεί να μην έχει υποπέσει στην αντίληψη του ανήλικου παιδιού, όμως η πολύπλοκη αυτή κατάσταση έχει προκαλέσει αντιδράσεις των γονέων των συμμαθητών του Livvy. Μάλιστα, το ποτήρι ξεχείλισε όταν κατά τη διάρκεια του μαθήματος, παιδιά ηλικίας οχτώ έως εννιά ετών παρακολούθησαν ένα έργο σχετικά με την επέμβαση αλλαγής φύλου .

Σχετικά ένας γονιός είπε:« Δεν έχουμε κάτι εναντίον του παιδιού. Το θέμα είναι ότι υπόλοιπα παιδιά καλούνται να τον αντιμετωπίζουν με διαφορετικό τρόπο.

Zougla.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!