Το πιο μακάβριο ξενοδοχείο

Φιλοξενεί μονάχα νεκρούς!

Αν και εξωτερικά μοιάζει με ένα οποιοδήποτε ξενοδοχείο, στα δωμάτια του Lastel που βρίσκεται στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, δεν φιλοξενούνται ζωντανοί άνθρωποι αλλά πτώματα νεκρών!

Τα 18 δωμάτια που ο ιδιότυπος αυτός «ξενώνας» διαθέτει, είναι εξοπλισμένα με ειδικά φέρετρα, τα οποία ενσωματώνουν σύστημα ψύξης ώστε να διατηρούνται τα σώματα των… «φιλοξενούμενων».

Το κάθε δωμάτιο στοιχίζει 157 δολάρια και οι συγγενείς των νεκρών μπορούν να τους «επισκέπτονται» όποτε το επιθυμούν!Ο λόγος για τον οποίο κάποιος θα επιθυμούσε να στείλει το σώμα ενός νεκρού στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, είναι πως η αναμονή για τα κρεματόρια όπου θα γίνει η αποτέφρωση, φτάνει τις 4 ημέρες. «Διαφορετικά, οι άνθρωποι θα πρέπει να κρατήσουν το νεκρό στο σπίτι τους, όπου δεν υπάρχει αρκετός χώρος», λέει ο ιδιοκτήτης, ο κ. Teramura.Βέβαια, μερικές φορές, ανυποψίαστοι που δεν γνωρίζουν την ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου, φτάνουν και ζητάνε να κλείσουν ένα δωμάτιο για να περάσουν τη νύχτα. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο κ. Teramura τους ενημερώνει πως «έχουμε μόνο κρύα δωμάτια», όπως χαρακτηριστικά λέει!newsbeast.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!