Ιαπωνία: Παραιτήθηκε σε χρόνο dt καινούριος υπουργός επειδή αστειεύτηκε για τη Φουκουσίμα!

 Ο χαρακτηρισμός "νεκρή πόλη" για τη Φουκουσίμα και ένα κακόγουστο αστείο που έκανε για τη ραδιενέργεια στον πυρηνικό σταθμό της πόλης, στοίχισαν το πολιτικό αξίωμα στον υπουργό Οικονομίας, Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ιαπωνίας Γιοσίο Χασίρο, ο οποίος παραιτήθηκε ύστερα από επικρίσεις που δέχθηκε σχετικά, μόλις μία εβδομάδα (!) μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του στη νέα, κεντροαριστερή κυβέρνηση του Γιοσιχίκο Νόντα.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε χθες επιστρέφοντας από επίσκεψή του στον πυρηνικό σταθμό της Φουκουσίμα, ο Χασίρο δήλωσε: «Δυστυχώς, δεν κυκλοφορούσε ψυχή στους δρόμους των περιοχών κοντά στο εργοστάσιο. Όλη η περιοχή θύμιζε νεκρή πόλη».

Ο Χασίρο δέχθηκε πιέσεις να παραιτηθεί καθώς εκτός από την παραπάνω δήλωσή του έκανε και ένα κακόγουστο αστείο. Θέλοντας να αστειευτεί ακούμπησε ένα δημοσιογράφο λέγοντάς του «Θα σου μεταδώσω ραδιενέργεια».

Η παραίτηση του υπουργού έγινε δεκτή από τον Ιάπωνα πρωθυπουργό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!