''Κομμένες'' οι απεργίες λόγω κρίσης

Την απόφαση να μην κατέβουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις για να μην βλάψουν την δοκιμαζόμενη κυπριακή οικονομία πήραν οι συνδικαλιστικές οργανώσεις.
 
Δείχνοντας υπεύθυνη στάση τα συλλογικά όργανα της ΠΑΣΥΔΥ, της ΟΗΟ-ΣΕΚ και της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ, σε χωριστές συνεδριάσεις, αποφάσισαν να μην προβούν σε απεργιακές κινητοποιήσεις, παρά την οργή τους για την απόφαση της βουλής να αυξήσει την μόνιμη εισφορά των δημοσίων, ενώ είχαν συμφωνήσει ακριβώς το αντίθετο, όπως λένε, με τον Υπουργό Οικονομικών.
 
Προηγουμένως ο Υπουργός Οικονομικών, Κίκης Καζαμίας, είχε δηλώσει πως οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θα βρουν ανώδυνους τρόπους να εκφράσουν τη δυσφορία τους, χωρίς κόστος για την οικονομία.
newsit.gr

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!