«Απόβαση» Τούρκων τουριστών σε ελληνικά νησιά...Είναι «αεράτο» μια Τουρκάλα να έχει σχέση με Ελληνα!

Τα ελληνικά νησιά προτιμούν οι Τούρκοι τουρίστες για να κάνουν τις διακοπές τους, σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής.

Δημοσίευμα της εφημερίδας τονίζει πως τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι τουρίστες από τη γειτονική χώρα, επιλέγουν ως προορισμό των διακοπών τους την Ελλάδα, αφού εδώ βρίσκουν την φιλοξενία που αναζητούν, αλλά και φτηνές τιμές.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται Τουρκική απόβαση στα Ελληνικά νησιά, λόγω της γιορτής του Μπαϊραμιού. Μάλιστα, η κυβέρνηση της Τουρκίας, έδωσε στους πολίτες άδεια και για την Παρασκευή και τη Δευτέρα, κάτι που τους οδήγησε σε μαζική έξοδο από τη χώρα τους για να κάνουν διακοπές.

Στην εφημερίδα φιλοξενούνται δηλώσεις μιας Τουρκάλας δημοσιογράφου, η οποία επισημαίνει πως «Οι Έλληνες μας αγαπούν. Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό είναι πολύ «αεράτο» μια Τουρκάλα να έχει σχέση με Έλληνα».

Πηγή: newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!