Συναγερμός στην Βρετανία! - Αντικατέστησαν χιλιάδες παυσίπονα με ψυχοφάρμακα!

Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και απόπειρα μαζικής δολοφονίας από ανεγκέφαλους ακτιβιστές.

Επικίνδυνα ψυχοφάρμακα έβαλαν εσκεμμένα μέσα σε χιλιάδες κουτιά του γνωστού παυσίπονου Nurofen Plus από ακτιβιστές που μάχονται για τα δικαιώματα των ζώων.

Το δημοφιλές παυσίπονο αντικαταστάθηκε από το Seroquel XL, ένα ισχυρό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την θεραπεία της σχιζοφρένειας.

Στόχος της επίθεσης λέγεται οτι είναι η παρασκευάστρια εταιρεία Reckitt Benckiser γιατί κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας ζώα.

Πρόκειται για μισό εκατομμύριο καρτέλες με το συγκεκριμένο φάρμακο το οποίο βρίσκεται ήδη στα ράφια των βρετανικών φαρμακείων.

Η επιχείρηση πρέπει να έγινε μέσα στην αποθήκη της εταιρείας.

Με καταχωρήσεις στον Τύπο και τα άλλα ΜΜΕ οι αρχές προειδοποιούν τους καταναλωτές να πετάξουν το επικίνδυνο φάρμακο και αν το έχουν πάρει ήδη να επικοινωνήσουν επειγόντως με τον γιατρό τους.

newsit.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!