Ταινία με τα όργια των Βρετανών στα Μάλια.... κάνει τρελές εισπράξεις!

Το Inbetweeners, μια ταινία βασισμένη σε γνωστή τηλεοπτική σειρά με τις διακοπές στα Μάλια της Κρήτης από νεαρούς Βρετανούς, έχει κάνει £ 13.2million εισπράξεις στο πρώτο Σαββατοκύριακο της κυκλοφορίας του , σημειώνοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε box office, για μια κωμωδία του Ηνωμένου Βασιλείου αναφέρει η www.metro.co.uk
Η ταινία είναι κωμωδία για μία παρέα νεαρών Βρετανών που βρίσκει φθηνά πακέτα διακοπών σε φθηνά δωμάτια στα Μάλια της Κρήτης και είναι βασισμένη στα γνωστά όργια που επιδίδονται οι Βρετανοί εδώ και χρόνια στα Μάλια ..
Η ταινία δεν εχει γυριστεί εδώ ...Αλλά μάλλον δυσφημιστική πάρα διαφημιστική για την χώρας μας και την περιοχή αφού προβάλει το φθηνό τουρισμό με όλα τα επακόλουθα

totefteri.com


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!