Η Ρωσία μας προσφέρει το διάστημα…

Δυναμικά φαίνεται πως θέλει να μπει η Ρωσία στο χώρο του διαστημικού τουρισμού.

Αυτό τουλάχιστον αποκαλύφθηκε από τα σχέδια που παρουσίασαν εταιρίες της χώρας, στα πλαίσια αεροπορικής επίδειξης που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ζουκόφσκι.

Ανάμεσα στα σχέδια αυτά, συμπεριλαμβάνεται ξενοδοχείο σε τροχιά και προορισμοί τουρισμού στο διάστημα που πριν 20 χρόνια ούτε το φανταζόμασταν.

Ένα ξενοδοχείο που θα φιλοξενεί επτά ενοίκους και θα κινείται στο διάστημα, ανακοίνωσε πως θέλει να φτιάξει η εταιρία Orbital Technologies, την ώρα που τα σχέδιά της έχουν βλέψεις για ταξίδια σε Άρη και φεγγάρι.

Ο επικεφαλής της εταιρίας, Σεργκέι Κοστένκο, τόνισε μάλιστα πως ο διαστημικός τουρισμός είναι μια επιχείρηση που εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως οι επισκέπτες του διαστημικού ξενοδοχείου θα τρέφονται με κάψουλες όπως οι αστροναύτες, ενώ το ξενοδοχείο θα είναι πέντε αστέρων, προσφέροντας κάθε άνεση στους επισκέπτες του.

newsbomb.gr


ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Όλα τα παρακάτω πεδία είναι υποχρεωτικά, οπότε πρέπει να τα συμπληρώσεις για να μπορέσεις να υποβάλεις το σχόλιό σου! Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης σε περίπτωση χρήσης ψευδωνύμου, πριν την δημοσίευση του σχολίου σου μπορεί να υπάρξει επικοινωνία μέσω e-mail για την ταυτοποίηση των στοιχείων σου χωρίς αυτά να δημοσιοποιηθούν ή/και να δημοσιευθούν.

Δώσε μία έγκυρη διεύθυνση e-Mail. Η διεύθυνση e-mail που θα καταχωρήσεις ΔΕΝ θα δημοσιευθεί.

Πάτα στο πιο πάνω τετραγωνίδιο για να μας αποδείξεις οτι δεν είσαι ...ρομπότ!

Pantelis

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ

ΥΓΕΙΑ

v-websites.gr - Καταστευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή Ιστοσελίδων | Web Productions

kalymniansvoice.com

Copyright © 2018 | All rights reserved.

Ακολουθείστε μας στο Facebook
Μας αρέσει να μας λέτε ότι ...σας αρέσουμε!